top of page

VISITTKORT

Trykk av visittkort raskt, rimelig og med høy kvalitet.

Hos oss får du trykket visittkort raskt, til høy kvalitet og rimelig pris

Vi har rimelige priser på visittkort, enten du skal ha visittkort til en person eller til mange. Det er mange muligheter når det gjelder trykk og papir på visittkortet, og mange muligheter til å gjøre noe ekstra ut av kortet. Hvis du ønsker det er det mulig å få timebestilling på baksiden.

Spesielle effekter

Vi tilbyr det meste av spesialeffekter. Du kan få folietrykk i gull, sølv eller annen metallisk farge. Du kan også få preg, reliefftrykk, spotlakk på dine visittkort for å nevne noen av mulighetene.

Bruk av baksiden av visittkortet

Det er mange som utnytter baksiden av visitkortet. Med tosidig trykk kan man ha timebestilling på baksiden, engelsk utgave av kortet, QR-kode, en reklametekst, et kart eller et bilde for å nevne noen av mulighetene.

QR-kode på visittkort

Vi kan hjelpe deg med å lage QR-kode til å ha på visitkortet. QR-kode er kode som kan leses av blant annet mobiltelefoner som har lagt inn app for det. QR-koden kan være v-card som gjør at personen som scanner koden kan få kontaktinfoen direkte inn i kontaktlisten sin på mobilen, det kan være en lenke til hjemmeside eller det kan inneholde annen informasjon.

Web to Print - W2P

Vi har løsninger som gjør din trykksaksbestilling enda enklere!
Vi lager f.eks. sider der du bare trenger å fylle inn navn for å bestille visittkort til dine ansatte.
Kontakt oss for mer informasjon.

Trenger du hjelp med design av visittkort?

Vi hjelper deg  gjerne med design av visittkort. Våre dyktige designere har gode kunnskaper og lang erfaring i design av visittkort. De kan hjelpe deg til å få lagd et visittkort som passer deg og din virksomhet.

Hvis du heller ønsker å sende oss ferdige trykkfiler på visitkortet, så går det selvfølgelig utmerket.

Les mer om våre designtjenester.

Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling av visittkort eller timekort.

Ring oss gjerne på telefon eller send oss mail hvis du ønsker å bestille eller få mer informasjon. Du kan også kontakte oss via kontaktskjemaet under.

 

Se også:

Brevark

Konvolutter

Flyers

bottom of page