top of page

Brukervilkår

 1.  NETTSIDEN OG DENNES VILKÅR

  1. Denne nettside eies og drives av trykkeriet
   HG media as (HG media).

  2. Disse vilkår («Brukervilkårene») gjelder for ditt bruk av nettsiden. Gjennom å besøke og bruke nettsiden, er du bundet av de til enhver tid gjeldende vilkår for nettsiden.

  3. For brukere som benytter vårt kontaktskjema, se vår Personvernerklæring.
    

 2. ENDRING AV NETTSIDE OG BRUKERVILKÅR

  1. For å forbedre din bruk av nettsiden vil HG media kunne komme til å gjøre endringer på den.

  2. HG media forbeholder seg retten til, uten forutgående varsel, å gjøre de forbedringer, forandringer, tillegg eller fjerning av informasjon på nettsiden som HG media anser nødvendig. Videre forbeholder HG media seg retten til å gjøre endringer i Brukervilkårene. De til enhver tid gjeldende Brukervilkår vil være publisert på våre nettsider. Ved å fortsette å bruke nettsiden etter at slike endringer har blitt publisert, aksepterer du endringene.
    

 3. IMMATERIELLE RETTIGHETER

  1. Alt innhold på nettsiden eies, om ikke annet angis, av HG media.

  2. Nettsidens innhold er beskyttet av opphavsrettslige, varemerkerettslige og andre immateriellrettslige bestemmelser. Brukere gis ikke ved noe tilfelle rett til å bruke nettsidens innhold på annen måte enn i henhold til Brukervilkårene.

  3. Når ikke noe annet angis krever gjengivelse, publisering, bearbeidelse, overføring, lagring eller annen anvendelse av innholdet på nettsiden, forutgående skriftlige godkjennelse fra HG media. Unntak gjøres for tilfeldig lagring eller utskrift for personlig bruk.

  4. Bruk av varemerker og logotyper som forekommer på nettsiden, forutsetter HG media eller andre berørte rettighetsinnehaveres forutgående skriftlige samtykke.
    

 4. HYPERLINKER

  1. HG media sin nettside kan inneholde hyperlinker til nettsider som eies og er levert av tredjemann. Din bruk av slike linker innebærer at du forlater HG media sin nettside.

  2. HG media råder ikke i noe tilfelle over utformingen av, eller kan påvirke innholdet på, nettsider som er levert av tredjepart.

  3. At HG media tilbyr slike linker innebærer ikke at HG media stiller seg bak eller har ansvar for informasjonen, produktet eller tjeneste som tilbys via hyperlinken.

  4. Ettersom HG media ikke har ansvar for håndtering og personvern av din personlige informasjon på tredjeparts nettsider, anbefaler vi deg å lese de vilkår og betingelser som gjelder for ditt bruk av slike nettsider. Bruk av sider tilhørende tredjepart skjer utelukkende på brukerens risiko.
    

 5. ANSVARSGEBRENSNING

  1. HG media gir ingen garantier vedrørende nettsidens funksjon eller tilgjengelighet.

  2. HG media garanterer heller ikke at den informasjon som er tilgjengelig på nettsiden er korrekt eller fullstendig. Dette innebærer informasjon om så vel produkter, tjenester og tilbud samt annen informasjon som oppgitt på nettsiden.

  3. HG media har verken ansvar for direkte eller indirekte skader forårsaket av nettstedets utnyttelse, eller informasjon på nettstedet, i den utstrekning slik ansvar ikke følger av ufravikelig lovgivning.
    

 6. SIKKERHET PÅ NETTSIDEN

  1. HG media, samt våre samarbeidsselskaper vil komme til å bruke den informasjon du oppgir ved transaksjoner på nettsiden. Slik informasjon omfatter kreditt- og betalingskortinformasjon samt adresser for leveranser og fakturaer.

  2. HG media tar alle rimelige skritt for å beskytte den informasjon du gir på dette området i forbindelse med transaksjoner.

 

 

 • Hva slags informasjon samles inn?
  Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside via vårt kontaktskjema, eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett, Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle øktinformasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk til bestemte sider, sidevekslingsinformasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden, via Google Analytics. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil, når du benytter tjenester på våre sider som krever dette.
 • Hvordan samles informasjon?
  Når du gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn personlig informasjon som du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor.
 • Hvorfor samles personlig informasjon?
  Vi samler slike ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål for: å levere og drifte diverse tjenester; å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte; å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger; å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester. å overholde gjeldende lover og forskrifter.
 • Hvordan lagres, brukes og deles nettstedets besøkendes personlige opplysninger?"
  Vårt firmas hjemmeside driftes av Wix-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Alle direkte betaling systemer som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.
 • Hvordan kommuniserer dere med besøkende på nettstedet?
  Vi kan kontakte deg ang. oppdateringer eller endinger på din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, å samle avgifter eller utestående fakturaer, å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma, og ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.
 • Hvordan bruker dere informasjonskapsler og andre sporingsverktøy?
  Det er viktig å merke seg at tredjepartstjenester, for eksempel Google Analytics eller andre programmer som tilbys via Wix App Market, plasserer informasjonskapsler eller bruker annen sporingsteknologi gjennom Wixs tjenester, kan ha egne retningslinjer for hvordan de samler og lagrer informasjon. Da disse er eksterne tjenester, er slike fremgangsmåter ikke dekket av Wix-personvernpolitikken. Klikk her for å se hvilke cookies som er lagret på nettstedet ditt besøkende.
 • Hvordan kan besøkende på nettstedet trekke tilbake sitt samtykke?
  Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på: post@hgmedia.no
 • Personverns-oppdateringer
  Vi forbeholder oss retten til å endre personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk det ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.
 • Spørsmål og kontaktinformasjon
  Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, kan du bare kontakte oss ved å sende en mail til: post@hgmedia.no
bottom of page