top of page

Brevark med trykk

Trykk av brevark raskt, rimelig og med høy kvalitet.

 

Ferdig trykte brevark med din logo, adresse, telefon org.nr. med mer gir et profesjonelt inntrykk overfor dine kunder og samarbeidspartnere.

Hos oss får du trykket brevark raskt, til høy kvalitet og rimelig pris

Vi har rimelige priser på brevark, enten du skal ha noen få eller mange tusen. Det er høy kvalitet på trykk og papir på brevarket, og HG Media AS har mange dyktige medarbeidere med lang erfaring som sikrer et utmerket resultat på ditt brevark.

Ved hjelp av moderne maskiner og effektive produksjonsrutiner kan vi tilby rask levering av brevark.

Spesielle effekter

Vi tilbyr det meste av spesialeffekter. Du kan få folietrykk i gull, sølv eller annen metallisk farge. Du kan også få preg, reliefftrykk, spotlakk på ditt brevark for å nevne noen av mulighetene.

Det er også mange ulike papirtyper å velge mellom for ditt brevark. Valg av papirtype sammen med design og eventuelle spesialeffekter påvirker det inntrykket brevarket gir.

 

Trenger du hjelp med design av brevarket?

Vi hjelper deg  gjerne med design og oppsett av brevarket. Våre dyktige designere har gode kunnskaper og lang erfaring oppsett av brevark på en korrekt måte med god design.

Hvis du heller ønsker å sende oss ferdige trykkfiler på brevarket, så går det selvfølgelig utmerket.

Les mer om våre designtjenester.

Offset eller digitaltrykk?

Vi har maskiner for både digitaltrykk og offsettrykk. Derfor kan vi tilby begge trykkemetoder og antall brevark bestemmer hva som blir rimeligst. Digitaltrykk er best å bruke på mindre antall brevark, mens offsettrykk egner seg best ved større antall. Uansett trykkemetoder så blir det høy kvalitet på produktet.

Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling av brevark.

Ring oss gjerne på telefon eller send oss mail hvis du ønsker å bestille eller få mer informasjon. Du kan også kontakte oss via kontaktskjemaet under.

 

Se også:

Konvolutter

Visittkort

Success! Message received.

bottom of page