top of page

HVA GJØR VI?

Som leverandør til de aller fleste bransjer, produserer vi mange svært interessante og utfordrende oppdrag.

Vi tilbyr alt innen digitaltrykk, offsettrykk og folietrykk

Det vi produserer mest er følgende: brosjyrer, bøker, kataloger, flyers, årsberetninger, magasiner, tidsskrift, kalendere, plakater, emballasje, visittkort, brevark og konvolutter.

Med moderne, effektive maskiner og dyktige medarbeidere leverer vi trykksaker av høy kvalitet til rimelig pris. Vi tilbyr også produkter med spesialeffekter som preg og foliering.

Våre digitalmaskiner  kan levere alt fra adresserte konvolutter og flettet tekst, til produktkataloger i små opplag.

Storformat 

Bannere, plakater, roll-ups og bilfolie på inntil 130cm bredde leveres raskt og effektivt. Vi plotter og skjærer i mange materialer og kan trykke rett på alt fra himlinger til treplater

Design

HG Media tilbyr både grafisk design og webdesign av høyeste kvalitet.

Våre designere kan ta hele prosjekt, eller være med på deler av dette.

Vi designer alt fra logo / profil og produktkataloger, til årsrapporter og julekort

Vi leverer alle typer trykksaker, fra de minste invitasjoner til de største publikasjoner

Vi lager alt du trenger for å synes. Messemateriell, billfolie og vindusdekor

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet

 

Haslum Grafisk og Jans Trykkeri er nå HG Media.

Etter nesten ett års spennende arbeid er vi nå i mål. Fra 1.1 2014 er vi HG Media. De to firmaene er nå samlet i lokalene til Haslum Grafisk på Rud i Bærum.Et helt nytt firma som skal viderefører de gamle gode verdiene, personlig oppfølging, høy faglig kompetanse og fleksibilitet.

 

HG Media sammen i 100

Haslum Grafisk, 60 år, var før fusjonen det største trykkeri mellom Oslo og Drammen. Selskapet var kanskje mest kjent for produksjon av turistpublikasjoner som postkort, kalendere, turistbøker. I tillegg produserte Haslum Grafisk brosjyrer, plakater, bøker og det meste av større publikasjoner, ikke minst julekort og annet med spesialeffekter.Jans Trykkeri, 40 år, produserte merkantile trykksaker for regionen både for privat og offentlig sektor, samt brosjyrer, kataloger og andre markedstrykksaker.

 

Jans Trykkeri var det eneste Trykkeri i Asker og dekket denne regionen på en utmerket måte.Etter fusjonen er alle disse tjenesten samlet under samme tak.HG Media er leverandør av design, digitaltrykk, digital plotting i storformat, offsettrykking fra A4 til 75x105cm, foliepreg, blindpreg, PP-foliering, falsing, stifting og adressering.

 

Du kan levere ferdig trykkeklare PDF dokumenter eller våre dyktige designere kan hjelpe deg med designen av trykksakene eller websider.

 

HG Media er en Mesterbedrift og vi er Svanemerket.

 

Er det noe du lurer på om trykte medier?

HG Media har mer enn 20 dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg.

 

 

bottom of page